Ο Δηλητηριώδης Superman | VICE FRINGES Οι αιμοτοξίνες στο δηλητήριο μια δενδρόβιας οχιάς επιτίθενται στα κύτταρα του ανθρώπινου αίματος και μπορούν να οδηγήσουν σε σπαρακτικό θάνατο, σε λιγότερα από 30 λεπτά. Οι νευροτοξίνες στο δάγκωμα της κόμπρας μπορούν να σκοτώσουν κάποιον στο μισό χρονικό διάστημα.

Γιατί, λοιπόν, ο Steve Ludwin μαζεύει δηλητήριο φιδιού σε σύριγγα και εμβολιάζεται με αυτό, τα τελευταία 20 χρόνια; Γιατί βρίσκεται σε αναζήτηση της αθανασίας.

 Αρμέγει μια γκάμα θανατηφόρων φιδιών που περιλαμβάνει κροταλίες και κόμπρες, εμπλουτίζοντας το μίγμα με μερικές οχιές.
 Ο Steve, από τα 80s εγχύει στο σώμα του μια ποσότητα δηλητηρίου που θα ήταν θανατηφόρα για οποιονδήποτε φυσιολογικό άνθρωπο.

H βασική αρχή που τέθηκε από τον πρωτοπόρο ερπετολόγο Bill Haast, ο οποίος πέθανε πέρσι σε ηλικία 100 χρονών, είναι ότι η τακτική έκθεση στο δηλητήριο μπορεί να αναπτύξει ανοσία. Ο Steve ισχυρίζεται ότι δεν αρρωσταίνει ποτέ και ότι το δηλητήριο της κόμπρας είναι το απόλυτο ντοπάρισμα, με την επίδραση να διαρκεί για μέρες μετά την ένεση, κάνοντας τον δυνατότερο, γρηγορότερο και πιο ανθεκτικό. Και τώρα, απ' ό, τι φαίνεται, η ιατρική έρευνα αρχίζει να προοδεύει.

*Για να δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους, πατήστε το κουμπί CC και στη συνέχεια επιλέξτε την ελληνική γλώσσα.