GAS είναι το νέο Facebook και μάλιστα πληρώνει!

 Το νέο αυτό κοινωνικό δίκτυο ονομάζεται GlobAllShare η αλλιώς gas. Το βασικό του πλεονέκτημα σε σχέση με το facebook είναι ότι θα επιτρέπει την απεριόριστη διασύνδεση δηλαδή θα μπορείς να κάνεις φίλο όποιον θέλεις χωρίς να σε ρωτάει αν όντως το γνωρίζεις!!!

Επιπλέον θα διαθέτει και δωρεάν υπηρεσίες όπως δωρεάν τηλεφωνήματα, δωρεάν βιντεοκλήσεις, διαδικτυακά σεμινάρια και τηλεδιασκέψεις, video-email, αποστολή SMS, παιχνίδια, ταινίες, μουσική, και τη δυνατότητα δημιουργίας δωρεάν ιστοσελίδας και e-shop.

 Είναι δωρεάν, οπότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Είναι ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο όπως όλα όσα άλλα έχεις πιθανώς γραφτεί.

Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ .

 Εγγραφείτε δωρεάν
 Μην χάσεις την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής σου! Μπες χωρίς κόστος, βόηθησε να δημιουργηθεί και να καθιερωθεί η μεγαλύτερη χωρίς όρια παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα...

 Γραφτείτε και προσκαλέστε τους φίλους σας!!! Προσπαθείστε να πείσετε 5 φίλους σας να εγγραφούν μέσω του link που θα τους στείλετε και κερδίστε μια μετοχή εντελώς δωρεάν!!! Απλά προσκαλέστε τους φίλους σας και πείστε τους να προσκαλέσουν και αυτοί με τη σειρά τους τους φίλους τους!!!

Ποιο αναλυτικά σε Video : ( Youtube :  http://bit.ly/1jUwnL5 ) Με άλλα λόγια αν είσαι μέλος κερδίζεις μετοχές. Είτε απλά με το να μπαίνεις κάθε μέρα, είτε προσκαλώντας άλλους να γραφτούν. Είναι δωρεάν, οπότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Είναι ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο όπως όλα όσα άλλα έχεις πιθανώς γραφτεί.


Πρόκειται για απάτη ή για απίστευτη ευκαιρία;

  1. 1. Στην πραγματικότητα κανείς δε μπορεί να πει εάν η Globallshare έχει οργανώσει μια καλοστημένη απάτη ή όχι. Όσο και να την αμφισβητήσουμε, η απάντηση θα δοθεί τέλη Ιουνίου του 2014. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όποιος πάρει μέρος δεν έχει να χάσει τίποτα και αν υποθέσουμε ότι αυτή η ιδέα λειτουργήσει και συνεχίσει να υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον με αυτό που υπάρχει σήμερα, τότε η αξία της μετοχής θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα τα οποία δεν έχουμε δουλέψει!

  2. 2. Ρίχνοντας μια ματιά στο Alexa.com διαπιστώνουμε ότι η GAS βρίσκεται ανάμεσα στις 2600 ιστοσελίδες με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε όλο τον κόσμο, κάτι το οποίο δίνει μεγάλη αξία και στο Domain Name και σαφώς στην ίδια την ιστοσελίδα, λόγω των εκατομμυρίων μελών.

  3. 3. Η GAS χρησιμοποιεί διαφημίσεις Adsense, οπότε με τόσα μέλη υπάρχουν πολύ μεγάλα κέρδη, τα οποία πιθανόν να αντιστοιχούν σε χιλιάδες ευρώ σε καθημερινή βάση!

  4. 4. Αφού δημιουργήσαμε ένα λογαριασμό στην GAS, συνειδητοποιήσαμε ότι οι χρήστες είναι ενεργοί και την χρησιμοποιούν με τον ίδιο τρόπο, όπως και το Facebook. Εάν οι χρήστες έκαναν απλώς ένα λογαριασμό και δεν την χρησιμοποιούσαν, θα είχαμε ένα καλό επιχείρημα για να αμφισβητήσουμε το όλο το εγχείρημα και να μη δώσουμε καμία σημασία.

  5. 5. Ένα στοιχείο που μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για απάτη, είναι ότι δεν συναντήσαμε μια προχειροδουλειά. Η ιστοσελίδα παρέχει απίστευτα στατιστικά καταγραφής που αφορούν τους χρήστες που προσκαλούμε και πιθανόν πολύ δυνατούς server που την υποστηρίζουν.

  6. 6. Η λογική που ακολουθεί η GAS μας θυμίζει τη φιλοσοφία του Facebook όταν είχε πρωτοξεκινήσει, δηλαδή ότι η ομάδα που έχτιζε το σημερινό κολοσσό των Social Media είχε ανταμειφθεί με μετοχές της εταιρίας. Η GAS ανταμείβει με μετοχές τους χρήστες που την μεγεθύνουν, διαφημίζοντάς την από στόμα σε στόμα. Ούτως η άλλως η συνταγή (Facebook) είναι γνωστή, οπότε το μόνο που μένει είναι το κοινό.
Παρόλα αυτά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας και ελπίζουμε να μην απογοητευτούμε στα τέλη Ιουνίου, αν αποδειχτεί σε απάτη και κλείσει απροσδόκητα η ιστοσελίδα, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση απλά δημιουργήσαμε άλλο ένα λογαριασμό σε Social Media και πήραμε μέρος σε ένα πολύ καλά υποσχόμενο πείραμα.*Για αυτούς που έχουν κάνει εγγραφή από τον παραπάνω σύνδεσμο και έχουν λογαριασμό στο Gas :

Ενεργοποίησε της μετοχές!!! Με 4 βήματα ...
1- Πηγαίνετε στην αρχικη σελίδα...
2- Πατήστε  το Gas World από τα αριστερά της σελίδας...
3- Διαβάζετε το κείμενο και μετά πατάτε το κόκκινο κουμπί της ενεργοποίησης!!!
4-

α) Προσκάλεσε τούς φίλους σου. Αντέγραψε τον σύνδεσμο.. η κανε share σε Facebook, Twitter προσκάλεσε τούς  φίλους και γνωστούς σου και με αυτόν των τρόπο κέρδισε παραπανω μετοχές...


 β) Αφού προσκαλείς τούς φίλους σου... μπορείς να δεις πόσες μετοχές έχεις κερδίσει, επισης μπαινοντας κάθε μέρα στην σελίδα κερδίζεις 1 μετοχή...!!!
*Ποιο αναλυτικά η εταιρία μας λέει :

Οι μεγαλύτεροι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης του κόσμου ρευστοποιούν εισόδημα της τάξεως αρκετών δισεκατομμυρίων δολλαρίων ετησίως ενεργοποιώντας δωρεάν χρήση των ιστοτόπων τους για τους χρήστες των.

Ο σκοπός του GlobAllShare δεν είναι απλώς να υλοποιήσει δωρεάν χρήση για τους χρήστες του, αλλά να τους κάνει να αισθανθούν την παγκόσμια κοινότητα ως δική τους και τοιουτοτρόπως να την διαμορφώσουν όπως καλύτερα νομίζουν. Γι' αυτό το GlobAllShare διασφαλίζει ιδιοκτησιακή κατάσταση σε κάθε χρήστη με την μορφή ελευθέρων μετοχών κατά την διάρκεια του σταδίου προοργανογράφησης.

Κάθε μέλος του GlobAllShare, που συμμετέχει στην κοινότητα κατά την διάρκεια του σταδίου προοργανογράφησης και συμβάλλει στην παγκόσμια ανάπυτξή του, μπορεί να λαμβάνει μετοχές του GlobAllShare συνεχώς και αδαπάνως και κάθε μήνα να λαμβάνει μερίσματα από το παγκόσμιο κέρδος κατ' αναλογία με τις μετοχές που έχει μετά που η παρούσα επιχείρηση ξεκινήσει.

Πάρτε την συμμετοχή σας από το παγκόσμιο κέρδος

Το GlobAllShare διαμοιράζεται το παγκόσμιο κέρδος του με τους χρήστες του, που έχουν συμβάλλει στην παγκόσμια ανάπτυξη και διάδοσή του κατά την διάρκεια του σταδίου της προοργανογραφήσεως.

Μόλις η επιχείρηση ξεκινήσει οι μέτοχοι του GlobAllShare θα λαμβάνουν κάθε μήνα τα μερίσματά τους από το 70% του παγκοσμίου κέρδους αναλόγως με τις μετοχές που κατέχουν, δηλαδή ο κάθε μέτοχος θα έχει πάγιο μηνιαίο κέρδος.

Όμως οι μέτοχοι του GlobAllShare δεν θα έχουν μόνο μηνιαίο μέρισμα αλλά θα μπορούν επίσης να πωλούν τις μετοχές των σε μια ονομαστική αξία, κερδίζοντας ένα άμεσο και μεγάλο ποσό με αυτόν τον τρόπο.

Αποκτήστε τις δικές σας μετοχές

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τις δικές σας μετοχές στην κοινότητα του GlobAllShare απλώς κατά την διάρκεια του σταδίου της προοργανογράφησης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσκαλείτε φίλους και γνωστούς στον ιστότοπο του GlobAllShare.

Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας με επιτυχία, θα πάρετε 1 μετοχή GlobAllShare αμέσως. Αλλά δεν μπορείτε απλώς να πάρετε μετοχές αφού καλέσει καποιος δικός σας γνωστούς, αλλά και μετά από κάθε περαιτέρω χρήστη που έχει προσκληθεί από τους φίλους σας, καθώς, άλλωστε μετά από γνωστούς φίλους σας πάρα πολύ, γιατί μέσα από 7 επόμενα επίπεδα μετά από κάθε ενας απο τους φίλους σας, ο οποίος συνειδητοποιεί 5 επιτυχημένες προσκλήσεις σας θα πάρετε επίσης 1 περισσότερο μερίδιο GlobAllShare.

Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας με επιτυχία, θα πάρετε 1 μετοχή GlobAllShare αμέσως. Αλλά δεν μπορείτε απλώς να πάρετε μετοχές αφού καλέσει καποιος δικός σας γνωστούς, αλλά και μετά από κάθε περαιτέρω χρήστη που έχει προσκληθεί από τους φίλους σας, καθώς, άλλωστε μετά από γνωστούς φίλους σας πάρα πολύ, γιατί μέσα από 7 επόμενα επίπεδα μετά από κάθε ενας απο τους φίλους σας, ο οποίος συνειδητοποιεί 5 επιτυχημένες προσκλήσεις σας θα πάρετε επίσης 1 περισσότερο μερίδιο GlobAllShare.

συνεχές εισόδημα

Μετά τα συμφέροντά σας στην παγκόσμια κοινότητα του GlobAllShare μπορείτε να έχετε μια συνεχή μηνιαίο εισόδημα, από τη στιγμή που καταβάλλεται μέρισμα από την παγκόσμια κέρδη κάθε μήνα, κατ 'αναλογία του αριθμού των μετοχών που κατέχετε.

Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας στην κοινότητα GlobAllShare με επιτυχία και ειπες τους φίλους σας να καλέσουν επίσης 5 από τους φίλους τους σε 7 επόμενα επίπεδα μετά από εσάς, τότε μπορεί να έχετε δικαίωμα στο μέρισμα εξής κάθε μήνα.

Επίπεδο 1 |  5 Προσκεκλημενοι 1 GAS Μετοχές
Επίπεδο 2 |  25 Προσκεκλημενοι 5 GAS Μετοχές
Επίπεδο 3 |  125 Προσκεκλημενοι 25 GAS Μετοχές
Επίπεδο 4 |  625 Προσκεκλημενοι 125 GAS Μετοχές
Επίπεδο 5 |  3 125 Προσκεκλημενοι 625 GAS Μετοχές
Επίπεδο 6 |  15 625 Προσκεκλημενοι 3 125 GAS Μετοχές
Επίπεδο 7 |  78 125 Προσκεκλημενοι 15 625 GAS Μετοχές

Σύνολο 19.531 GAS Μετοχές


Σύμφωνα με το παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε συνολικά 19.531 GlobAllShare χαριστικών μετοχών, μετά την οποία θα πρέπει να καταβληθεί ένα μηνιαίο μέρισμα μετά την παγκόσμια έναρξη του εγχειρήματος. Αν, για παράδειγμα, θα καταβάλλονται μόνο $ 0.25 μερίσματος από την παγκόσμια κέρδη από ένα μήνα, θα πάρετε $ 5.000 το μήνα. Μπορείτε να πάρετε ακόμα και ένα μέρισμα μηνιαίο $ 0,5 ή 1,0 δολάρια μετά από κάθε μετοχές σας, έτσι μια μηνιαία κέρδη των $ 10.000 ή $ 20,000 μπορεί να παραχθεί εύκολα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τον αριθμό και την αξία των μετοχών, καθώς και το ποσό της μηνιαίας μερίσματος σας στο WebOffice μόνιμα.

Άμεσα χρήματα

Ως μέλος της κοινότητας GlobAllShare μπορείτε να πάρετε όχι μόνο ένα μηνιαίο εισόδημα, με τη μορφή μερισμάτων, αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς και από τη στιγμή που μπορεί να πωλήσετε τις μετοχές σας αμέσως

Μετά την παγκόσμια έναρξη του εγχειρήματος μπορείτε να πουλήσετε τις μετοχές σας στην ονομαστική τους αξία, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο ποσό από τα χρήματα αμέσως. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα: αν η ονομαστική αξία των μετοχών είναι $ 10 μετά την έναρξη της επιχείρησης και σύμφωνα με το παραπάνω παράδειγμα είστε ιδιοκτήτης 19.531 μετοχές GlobAllShare, μπορείτε να τα πουλήσει για συνολικά 195.531 αμερικανικά δολάρια, έτσι ώστε να κερδίσουν ένα μεγάλο ποσό αμέσως. Προφανώς, η ονομαστική αξία των μετοχών μπορεί εύκολα να φτάσει τα $ 20 ή $ 40 ανά μετοχή, ανάλογα με τον αριθμό των προσώπων που χρησιμοποιούν την κοινότητα portal GlobAllShare σε όλο τον κόσμο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν μετοχές GlobAllShare μόνο κατά τη διάρκεια της προ-οργάνωσης, σύμφωνα με την απόδοσή τους, ως εκ τούτου, σε παγκόσμιο έναρξη του εγχειρήματος μόνο αυτές θα έχουν τις μετοχές που συνέβαλαν στην ανάπτυξη του GlobAllShare.

Μετά την έναρξη της επιχείρησης θα εκδοθεί όχι οποιεσδήποτε άλλες μετοχές, έτσι μετοχές μπορούν να αγοραστούν από εκείνους αποκλειστικά οι οποίοι εμπλέκονται στην παγκόσμια δημιουργία του δικτύου και έλαβε μετοχών για τη συμβολή τους.

Θερμούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα του globallshare